GearBest är redan redo för Xiaomi Mi5: kommer det att bli den riktiga, äntligen?

Note: We hope you enjoy reading this article: GearBest är redan redo för Xiaomi Mi5: kommer det att bli den riktiga, äntligen?

Xiaomi Mi5 den har redan inkluderats i prislistan för den välkända GearBest e-butiken, kryddad med renderingar och smartphonespecifikationer. Allt verkar vara helt i linje med de senaste ryktena i ämnet, men tänk på att de första iakttagelserna av Mi5 i onlinebutiker går tillbaka till ett år sedan, så det är alltid bra att ta allt med en nypa salt.

Enligt vad som rapporteras på GearBest kommer därför Mi5 att vara en 5,2” QHD med Qualcomm SoC Snapdragon 8204 GB av Bagge16 GB av internminne, backkamera 16 megapixel och Fram kamera 8 megapixel kamera. Smarttelefonen kommer också att kunna spela in videor i 4K, och kommer även att vara utrustad med en Fingeravtryck och NFC.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi5 officiellt bekräftad

Vi kommer också att ha en ombord batteri 3 600 mAh, medan anslutning det är av LTE-typ, men det finns även Wi-fi ac, Bluetooth 4.0 och GPS, alla inneslutna i 142 x 72 x 8 mm, för 170 grams vikt.

Målningen verkar ha sin egen innebörd, men kom ihåg att det kan finnas flera varianter, och vad gäller prisGearBest går på det salta: mellan 500 och 600 €.

Relaterade artiklar

Back to top button