Game Boy-kassetter fungerar på din PC tack vare GB Operator –

Det är det nystartade företaget Epilogue som står för detta. Det är planerat att denna enhet kommer att säljas i St. augusti i år och kan redan vara reserverad för priset 41 euro.

Återgå till barndomen

Använd mGBA-emuleringssystemet för att spela spel. Det har också förmågan aktivera tricks i varje spel, något mycket populärt bland spelarna eftersom det ger en rolig touch till spelen, även om det inte överanvänder dem eftersom det förlorar magin med att spela originalet.

Genom att använda programvara och placera kassetten i kortplatsen emuleras videospelet på samma datorskärm och var redo spela. GB Operator låter oss säkerhetskopiera våra sparade spel för att spela senare när vi vill.

GB-operatör

Detta ger en lösning då det finns många gamla spel på dessa konsoler som inte längre fungerar på grund av lågt batteri. Den har till och med ett system som känner av om din patron är det äkta eller falska vilket är ytterligare en anledning att köpa för alla som är intresserade av spelinsamling och vill försäkra sig om att deras patroner är äkta.

Han imiterar inte bara spel

Dessa funktioner motiverar a priori det låga priset på produkten, men det är inte allt. Dessa gamla konsoler kunde kombineras med lite Game Boy kamera , som släpptes 1998 och gjorde att du kunde fotografera med den i dålig upplösning (något normalt med tanke på släppåret).

Med GB Operator kan vi också överföra bilder från den här kameran, om vi fortfarande sparar dem. Det är viktigt att ha originalpatroner eftersom du till exempel inte kan spela på SD-kortet där piratkopierade spel laddas ner.

GB-operatör

Enheten har redan testats och framtida uppdateringar den är avsedd att optimera enhetens funktion tills den släpps på marknaden. Det är sant att det finns andra enheter där ute som utför en liknande funktion, men de har problem med bakåtkompatibilitet, upplösning och firmware, och de kostar också mer pengar.

Relaterade artiklar

Back to top button