Galaxy X: så här kan gränssnittet för den hopfällbara smartphonen vara (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy X: så här kan gränssnittet för den hopfällbara smartphonen vara (foto)

Kommer du ihåg Galaxy X? Eller låter namnet Project Valley bättre för dig? I båda fallen pratar vi om samma enhet, eller den efterlängtade hopfällbara smartphonen från Samsung. Ett patent som går tillbaka till 2016, men som kom fram först under de senaste timmarna, verkar ha avslöjatmjukvarugränssnitt av denna nyfikna terminal, som kan vara närmare lansering än vi tror.

Patentet föreslår ett systemgränssnitt a två skärmar, precis som vi kan förvänta oss av en hopfällbar enhet. Att döma av den något daterade grafiken verkar systemet som används vara det som sågs i de första versionerna av Galaxy S6 eller S7men det är troligt att dessa kan vara prototypprogramvaruversioner.

Det intressanta är att skärmdumparna ger oss en bättre förståelse för vadanvändarupplevelse på Galaxy X. Det borde tydligen finnas två displayer separerat och på var och en av dem ska du kunna använda en app oberoende av den andra.

De olika systemfunktionerna skulle ha fördel av att kunna dra nytta av en större del av skärmen, både i läge porträtt den där landskap– Till exempel kan menyn för senaste appar vara uppdelad på båda skärmarna, vilket gör att flera flikar kan visas samtidigt.

För nu är de inte där än bekräftelser av det koreanska företaget, så låt oss ta informationen och bilderna i detta patent med en nypa salt, men det råder ingen tvekan om att arbetet med den nya enheten fortsätter, med rykten som blir mer och mer intensiva med tiden.

ZTE har visat med sin Axon M att idén med en hopfällbar smartphone inte alls är dålig och kan bana väg för användningar som aldrig tidigare upplevts. Samsung kan därför snart följa det kinesiska företagets exempel och debutera sin Galaxy X av nästa år.

Relaterade artiklar

Back to top button