Galaxy X kan ha två skärmar sida vid sida, samma som Note 4 och Note 8-processorn

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy X kan ha två skärmar sida vid sida, samma som Note 4 och Note 8-processorn

Nya bekräftelser fortsätter att komma på utvecklingen av vad som borde kallas Samsung Galaxy X, den nu legendariska hopfällbar smartphone Samsung som har varit återkommande i rykten och läckor på webben i flera år. Den här gången kommer nyheten från utvecklingsplattformen för det koreanska företaget, där namnet på en mystisk har dykt upp “lugelte“.

För att vara exakt hittades kodnamnet inuti Enhetsträdkälla (DTS) Galaxy Note 8, och den information som rapporteras är mycket intressant. Bland de olika filerna dök det upp viktiga bekräftelser på vad Galaxy X borde vara, särskilt relaterat till en “dubbelpanel”-läge kan användas på denna modell.

Enligt vad som kan läsas i drivrutinerna och i de olika tillgängliga källorna kan enheten som identifierats som lugelte använda två displaypanelersom ska vara samma monterad på Galaxy Note 4: 5,7-tumsskärmar i 16:9 med QHD-upplösning (1 440 x 2 560 pixlar).

Dessutom skulle SoC som används av denna modell varaExynos 8895samma som Galaxy Note 8alltså en processor av en inte alltför ny generation.

De mest intressanta hypoteserna på denna mystiska enhet talar om en möjlig prototyp av Galaxy X, som bör likna ZTE Axon M: två skärmar sida vid sida och anslutna med ett gångjärn i mitten, så att du kan öppna och stänga enheten om det behövs … Med båda panelerna öppna bör en skapas 7,3 tums skärmmed en total upplösning på 2560 x 2880 pixlar.

Intrycket är att arbetet fortfarande pågår, därförultimat hårdvara har ännu inte valts. Förmodligen kan beslutet att använda den “gamla” Exynos 8895 SoC förklaras av önskan att minska kostnaderna för slutanvändaren, med hjälp av en kraftfull men inte särskilt ny processor, medan det när det gäller displayen inte sägs att den faktiskt används. av not 4, kanske bara fungerade som ett test i detta skede av bearbetningen.

Observera att kodnamnet lugelte var redan dykt upp i en lista över Samsung-enheter som skulle ha kommit 2018, vilket tyder på att den här enheten verkligen kan vara Galaxy X.

De senaste nyheterna säger att dess ankomst inte väntas inom detta år, men mer troligt i början av nästa, så tiderna borde inte vara så ur fas jämfört med de som finns i dessa rykten.

Relaterade artiklar

Back to top button