Galaxy S9:s fingeravtryckssensor kan äntligen placeras i en mer förnuftig position (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9:s fingeravtryckssensor kan äntligen placeras i en mer förnuftig position (bild)

En aspekt av Samsung Galaxy S8 hade fått alla att hålla med om estetiska linjer och grafiskt gränssnitt. enhälligt uppsägning: den placeringen av fingeravtryckssensorn. Den decentraliserade platsen, för hög och för nära den fotografiska sensorn, representerar fortfarande en gåta om Samsungs ingenjörers verkliga avsikter i designfasen. Med Galaxy S9 förväntar sig alla en vändning från tillverkaren och en första påtagliga ledtråden i denna mening kan det ha kommit.

En skärmdump av hjärtslagsdetekteringsskärmen, läckt från en påstådd Galaxy S9 som redan är i drift, visar oss stiliserad rygg av Samsungs nya flaggskeppsmodell. Utrymmet för kameran verkar stort och avlångt vertikaltett tecken på att åtminstone modellen Pluskommer att kunna räkna med dubbel sensor redan infört i not 8. Strax nedan, i linje med kameranhär är att hitta utrymme en liten rektangulär ytamed all sannolikhet hänförlig till fingeravtryckssensor.

Läget ser definitivt ut som det mer passande Jämfört med det förflutna skulle det dock fortfarande verka alltför rört mot det andra, med risk att nås med svårighet av vissa användare. Implementeringen av fingeravtryckssensorn glider igen under displayen som dock Apple kan ha gett statskupp redan innan det fullkomnas. Det är faktiskt möjligt att Samsung och andra tillverkare kommer att fokusera på ett system av 3D ansiktsigenkänningför att konkurrera med den stora rivalens FaceID, och gradvis avsätta upplåsningen via fingeravtryck.

Relaterade artiklar

Back to top button