Galaxy S9 visar sig äntligen live, men vi kan inte säga att den kommer att förvåna dig!

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 visar sig äntligen live, men vi kan inte säga att den kommer att förvåna dig!

Vad saknades fortfarande från de massiva Galaxy S9-läckorna? Visst några vackra levande fotomen nu har vi de också.

Faktum är att här är Galaxy S9-porträttet fram bakpå väg att börja, under vad som verkar vara något evenemang som hålls i Vietnam, åtminstone att döma av vattenstämplarna och bakgrunden. Längst upp till höger, i den främre delen, kan du se en kod som är typisk för förproduktionsdocka/modeller.

Estetiskt sett är allt precis som förväntat, med den mest uppenbara estetiska nyheten som finns på baksidan, med den nya layouten av fingeravtrycksläsare under kameran. Lite längre ner kan du se ordet Samsung, täckt av klistermärket med de olika streckkoderna.

Det finns egentligen inget annat att observera ur en estetisk synvinkel, också för att, även om det inte var på riktiga bilder, hade vi redan kunnat veta det tack vare de många renderingar som cirkulerade tidigare. För övriga detaljer påminner vi dig om mötet med Söndag 25 februari kl 18.00med den officiella presentationen.

Relaterade artiklar

Back to top button