Galaxy S9 tjänar 1 miljon i Sydkorea men den legendariska Galaxy S II gjorde det bättre

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 tjänar 1 miljon i Sydkorea men den legendariska Galaxy S II gjorde det bättre

Samsung har gjort officiell försäljningsdata för sin senaste topp i sortimentet, Galaxy S9, i Sydkorea under de senaste timmarna, vilket bekräftar den runda siffran på 1 miljon sålda enheter från dagen för lanseringen på marknaden. Uppgifterna det är inte särskilt tröstande för det sydkoreanska företaget om du tar tid nödvändig för att uppnå detta mål e jämföra det med vad som hände med toppen av det tidigare intervallet.

Faktum är att med tanke på att Samsung började sälja sin Galaxy S9 i mars tog det nästan två månader att nå de en miljon enheter som såldes hemma: med Galaxy S II tog det 40 dagarmed Galaxy S8 till och med 37. Uppgifterna som tas i detta sammanhang representerar, för den senaste enheten från det sydkoreanska företaget, en av de långsammaste försäljningstakten någonsin för Samsung själv, men trots dettaoptimism tack vare uppskattningar att Galaxy S9 kommer att sälja i en tillfredsställande takt för en längre tid jämfört med sina föregångare.

Å andra sidan, Samsung ler tittar på försäljningen av Galaxy A8 (2018), mellanklassen som är överraskande jämfört med de uppskattningar som gjordes innan lanseringen på marknaden. Angående Galaxy S9 gör Samsung känt att man också tror mycket på marknaden kinesiskaäven om den stöter på en del oväntade svårigheter även i det sammanhanget, så mycket att det har gjort det nödvändigt att lansera den nya röda varianten.

Vi kommer att se om försäljningen faktiskt kommer att hålla en ihållande takt längre över tiden, men framför allt ska det bli intressant att se om Samsung kommer att ta hänsyn till av dessa partiella besvikelser i utvecklingen av dess framtida enheter.

Relaterade artiklar

Back to top button