Galaxy S9 skulle kunna spela in video i full HD med 480 fps, men vem vet om den kommer att kunna “ta tag” Sony

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 skulle kunna spela in video i full HD med 480 fps, men vem vet om den kommer att kunna “ta tag” Sony

Galaxy S9 är ungefär en månad kvar från avtäckningen, men jag antyder inte att det avtar rykte i detta avseende, och i dag talar vi särskilt om kameran. Redan från smartphoneförpackningen, som nyligen läckte ut, hade vi extraherat ett par intressanta termer: “Super Speed ​​Dual Pixel“och”Super Slow-mo“; nu har vi en bättre uppfattning om vad dessa betyder.

De holländska kollegorna av GalaxyClub har faktiskt hittat ytterligare information om saken på den officiella Samsung-webbplatsen (sidan kan nu vara tom). Som du kan se från bilden nedan visar exemplet en video i full HD vid 480 fpsvilket bland annat tyder på att vid 720p kunde vi komma till 960 fps. Detta är möjligt tack vare ett snabbare system av autofokus (superfasdetektering med dubbla pixlar) och ett 3-lagers sensorsystem (3-stack snabb avläsningssensor).

Kort sagt, Samsung kan ha nått Sonys höjder (960 fps i HD faktiskt, även om det inte är bekräftat), men även om det här läget inte är tillgängligt kommer du att ha halva bildrutorna men med dubbel upplösning, vilket inte är dåligt kvalitetsmässigt..

Tänk då på att vi hittills har pratat om Galaxy S9, eller enkelkameramodellen. Faktum är att vi påminner om att av de två Samsung S9:orna är det bara Plus-modellen som kommer att ha två sensorer på baksidan, även om de förmodligen inte kommer att ha variabel bländare som på S9. Allt vi har illustrerat i denna artikel därför är det inte säkert att det finns på båda smartphones, eftersom Samsung verkar vilja särskilja dem lite ur fotografisk synvinkel, även om vi samtidigt inte ser särskilda skäl till varför det borde inte vara så.

Relaterade artiklar

Back to top button