Galaxy S9 skulle kunna presenteras i februari på MWC, nya bekräftelser även för fram- och bakdesignen

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 skulle kunna presenteras i februari på MWC, nya bekräftelser även för fram- och bakdesignen

Samsung Galaxy S9: med slutet av året ökar rykten och rapporter om den nya toppen av sortimentet från Samsung exponentiellt. Just i dessa dagar pratade vi om den främre delen och displayen, som kommer att omges mer eller mindre av samma ramar som Galaxy S8, en rapport som ytterligare bekräftas av de renderingar som publicerades i går av @OnLeaks. Samma renderingar visade oss också den bakre delen och den nya positionen för fingeravtrycksläsaren, placerad omedelbart under fotosensorn istället för till höger.

Idag kommer de inte bara nya bekräftelser på fram- och bakdesignmen också eventuellt datum för inlämning av den nya toppen (eller snarare, den nya) i den koreanska tillverkarens sortiment. Enligt den koreanska portalen The Bell kommer faktiskt Samsung Galaxy S9 att presenteras den 27 februari 2018 i hela Mobile World Congress. Elektronikjätten skulle därför ha bestämt sig för att inte hålla ett separat event, och därför utnyttja scenen på Barcelona-mässan för att avslöja S9 och S9+.

Anledningen är uppenbar: uppenbarligen skulle avsikten vara att presentera en annan enhet i aprilen enhet som kan konkurrera direkt med iPhone X. Oavsett om det är Samsungs första hopfällbara/flexibla skärmenhet?

Å andra sidan påpekar AusDroid-kollegor att 27 februari är en tisdag, och att mässan redan hade startat för två dagar sedan. Viktiga evenemang äger vanligtvis rum några dagar innan mässan startar, och det mest troliga datumet för evenemanget det kan vara den 25 februaridet är söndag.

Låt oss återkomma till oss. Förutom nyheterna som rapporterats av The Bell måste vi visa dig tre bilder publicerade på SlashLeaks-portalen som visar frontpanelerna på S9 respektive S9 + och skalen dedikerade till de två smartphones. Frontpanelerna gör inget annat än att bekräfta det som redan har sagts och setts i första stycket: samma ramar som S8 och S8+.

Vi kommer då till omslagen. Även här finner vi bekräftelse på vad som sades för ett tag sedan. Hålet i den bakre delen antyder närvaron av fingeravtrycksläsaren omedelbart under kameran, men det finns mer. Skalet dedikerat till Galaxy S9 + har ett ännu längre vertikalt hål, vilket skulle bekräfta närvaron av ett Dubbel kameraförutom den vanliga fingeravtrycksläsaren omedelbart nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button