Galaxy S9 ser bra ut på Zacks tortyrbord, också tack vare den nya aluminiumramen (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 ser bra ut på Zacks tortyrbord, också tack vare den nya aluminiumramen (video)

Efter ett chiaroscuro-test i iFixit-reparationstestet kommer Samsung Galaxy S9 i klorna på Zackpå YouTube-kanalen JerryRigAllt, expert på smartphonemissbruk, särskilt de som är mest efterlängtade och eftertraktade av allmänheten. Med prisstapeln återigen flyttat högre, den Bygg kvalité kommer det alltid visa sig vara i nivå?

Enligt traditionen är den första delen av testet tillägnad motstånd mot repor på den del av glaset som skyddar displayen: precis som alla andra smarttelefoner i toppklass visar Gorilla Glass sidan endast från nivå 6 på Mohs-skalan, därför inget att rapportera. Framsidan är nästan helt upptagen av displayen, därför återstår bara öronkapseln att testas: metallkonstruktionen främjar den med råa färger.

På baksidan finner vi fortfarande att glaset är mästaren, med samma repmotstånd som får dig att sova lugnt, om du inte behandlar det med överdriven entusiasm.

De fingeravtrycksläsare, slutligen omplacerad, är den istället benägen för repor (även om den inte är för lätt), vilket dock inte påverkar dess korrekta funktion på något sätt. Brandtestet klaras på samma sätt briljant, så mycket att pixlarna (släckta efter 12 sekunders uppmaning av den tändare lågan) kan att hämta deras funktion, vilket vanligtvis inte sker i teknikdisplayer Amoled.

Slutligen är det viktigaste omnämnandet av hela testet reserverat för aluminiumprofilen på Galaxy S9. Samsung ville anställa en mer motståndskraftig legering än tidigare, kan vara mindre benägna för repor och skador och erbjuda en högre nivå av strukturell styrka. Detta bekräftas av Zacks test, som är imponerad av robusthet av anordningen, som böjer sig omärkligt under dess hårda påfrestningar. Marknadsföring över hela linjen.

Relaterade artiklar

Back to top button