Galaxy S9 och S9 + stjälper iPhone X från tronen för den bästsäljande smartphonen, men Xiaomi dyker också upp (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och S9 + stjälper iPhone X från tronen för den bästsäljande smartphonen, men Xiaomi dyker också upp (foto)

Kontrapunkt har släppt resultaten av sin senaste forskning om smartphonemarknaden, i synnerhet som syftar till att dekretera i bästsäljande modeller över hela världenunder månaden april 2018. Efter att ha dominerat just denna ranking under en lång tid har iPhone X definitivt abdikerat till förmån för Samsung Galaxy S9 och S9+, nyare smartphones och därför mer önskade av användarna.

Den koreanska tillverkarens två nya flaggskepp leder rankingen tillsammans, starka med en 2,6 % var och en av marknadsandelar. Däremot följer iPhone X strax efter, som vinner en 2,3 %såväl som iPhone 8 Plus. Men Apple fortsätter att visa allaöverklagande kan generera, kunna räkna väl 5 modeller av 10 platser tillgängliga (det finns även iPhone 8, iPhone 7 och även iPhone 6), medan Galaxy S8 du måste vara nöjd med tionde plats.

Närvaron av är inte längre nyhetsvärde Xiaomi i toppen av världsrankingen, en snabbt växande producent med mycket ambitiösa mål.

Tills vidare har han förtjänat sjätteplatsen med Redmi 5A (1,5 %) och den åttonde med Redmi 5 Plus / Note 5 (1,4 %), smartphone extremt billigare än de andra 8 och därför mycket mindre lönsamma, men det är fortfarande ett mer än lovande resultat för den kinesiska tillverkaren.

Relaterade artiklar

Back to top button