Galaxy S9 och S9 + skulle kunna lanseras utan Android 8.1

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och S9 + skulle kunna lanseras utan Android 8.1

Baserat på konfidentiell information som erhållits från GalaxyClub.nl, en källa som vi tror är ganska tillförlitlig, är mjukvaruutvecklingen för Galaxy S9 och S9 + för närvarande baserad på Android 8.0 Oreo, och det finns en god chans att de två smartphones kommer att komma ut med den här versionen och inte med den hotande Android 8.1.

Saken skulle dessutom inte förvåna oss alls med tanke på det Galaxy S8 är fortfarande fast vid Android 7.0 Nougat, och kommer att förbli så tills övergången till Oreo. Samsung uppdaterar dock sina modeller med säkerhetskorrigering (inte alltid regelbundet) och dess gränssnitt är så anpassat att det ofta innehåller ytterligare funktioner, kanske finns i mindre Android-utgåvor.

Angående Galaxy S9 är det också tänkt att denna skulle kunna följa med en sådan nytt gränssnitt (åtminstone till namnet) kallas Galaxy Ai UX, som sannolikt kommer att ha en hel del av bloatware ny programvara. Vi påminner dig också om att ett “förskott” av Galaxy S9 redan kan komma till CES, även om vi inte förväntar oss en verklig tidig lanseringutan snarare bara “en smak” faktiskt, vilket håller användarnas uppmärksamhet vid liv, och framför allt distraherar den från iPhone X.

Slutanmärkning: öppningsbilden är bara en inofficiell återgivning och utan anspråk på att vara det, även om det verkar som att Samsung har minskat ramarna runt skärmen ytterligare för att nå över 90 % av skärm/yta-förhållandet, så verkligheten kanske inte är det för olik fantasin.

Relaterade artiklar

Back to top button