Galaxy S9 och S9 +: så här köper du dem på avbetalning med Wind och Vodafone

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och S9 +: så här köper du dem på avbetalning med Wind och Vodafone

Dela idag i Italien den officiella marknadsföringen av de helt nya Galaxy S9 och S9 +, Samsungs senaste toppsortiment presenterades för några veckor sedan på MWC 2018. Operatörerna Vodafone och Wind har redan startat reklamkampanjer dedikerade tillköp på avbetalning av dessa nya modeller, så låt oss se de specifika priserna och funktionerna i de föreslagna erbjudandena.

Den röda operatören föreslår köp av de nya Samsung-smarttelefonerna på två sätt, som båda ger betalning in 30 omgångar bara genom kreditkortmed ett första bidrag på 99,99 € för S9 och 199,99 € för S9+.

För kunder som aktiverar erbjudandet Vodafone Rödbåda modellerna kan köpas på avbetalning från 15,99 € per månadmed ett eventuellt ytterligare bidrag på 300 € vid förtida återkallelse från erbjudandet. Under avtalets löptid ger Vodafone 4 GB av datatrafik varje månad.

För kunder som har aktiverat andra erbjudandenskiljer sig från Vodafone Red, båda modellerna kan köpas på avbetalning från 19,99 € per månadmed ett eventuellt ytterligare bidrag på 200 € vid förtida återkallelse från erbjudandet.

Endast för erbjudanden Smart, Proffs, Ring globalt Och Jag är superunder den avtalsperiod som Vodafone ger 2 GB av datatrafik varje månad.

Även för Wind är situationen mycket likartad. Köp av de nya Samsung-smarttelefonerna kan göras genom att betala in 30 omgångar från 19 € per månad endast med kreditkort, med ett första bidrag på 99,90 € för S9 och 199,90 € för S9+.

Under kontraktstiden ger Wind bort bra 10 GB av datatrafik i 4G varje månad. Dessutom planeras en eventuell sista delen från 170 € för S9 och 160 € för S9 + vid tidigt tillbakadragande från erbjudandet.

Service Telefon ingår Standard för uppladdningsbara Wind-kunder kan den aktiveras med erbjudanden All Inclusive (förutom All Inclusive Unlimited Under 30 och All Inclusive Flash-erbjudanden), Ring ditt land med minuter inkluderade (förutom Call Your Country Gold och Call Your Country Wind), även om det inte är kompatibelt med familjeerbjudanden Vi alla Och Vindsmart.

För mer information om möjligheterna att köpa på avbetalning och om eventuella ekonomiska detaljer rekommenderar vi att du går till auktoriserade centra Vodafone och Wind eller för att konsultera i officiella webbplatser av dessa operatörer.

Relaterade artiklar

Back to top button