Galaxy S9 och S9 + presterar bättre än andra i falltester, men du vill inte testa dem (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och S9 + presterar bättre än andra i falltester, men du vill inte testa dem (foton och videor)

Uthållighetstestet av JerryRigAllt visade oss hur Samsung gjorde ett bra jobb med att leverera utmärkt hållfasthet strukturell till sina nya Galaxy S9 och S9 + juveler, som kommer att kunna möta dagliga påfrestningar utan problem och följa dig i deras naturliga livscykel. Men hur beter de sig med anledning av traumatiska händelser vilket, även om det inte står på agendan, alltid kan hända när som helst?

Gorilla Glass del 20% tjockare jämfört med det förflutna och det nya e mer motståndskraftig aluminiumlegering som används av den koreanska jätten för sin topp i sortimentet 2018 spelar en viktig roll för att förbättra graden av motstånd mot fall jämfört med föregångarna S8 och den bittra rivalen iPhone X, men de är fortfarande långt ifrån okrossbara.

Testet utfört av SquareTrade innebär fram-, bak- och sidofall från en höjd av ca 1,8 meterkroppsböjningstester och andra liknande felbehandlingar, som visar hur Galaxy S9 och S9 + misslyckas med att komma ut oskadda i de flesta fall.

Dessa är förvisso gränsfall, utan anspråk på vetenskaplighet, dock ett slutresultat av 71 för Galaxy S9 Och 75 för Galaxy S9+, där ett större värde representerar mindre motstånd. För att göra en direkt jämförelse hade S8 förra året fått 76 poäng, medan S8 + 77. Vi lämnar dig att video- och till galleriet nedan för att lära dig mer om de utförda testerna.

Relaterade artiklar

Back to top button