Galaxy S9 och S9 + kan vara närvarande vid nästa CES i januari

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och S9 + kan vara närvarande vid nästa CES i januari

Fortfarande bekräftelser och några nyheter på kontot av den nya Samsung Galaxy S9-serien, som verkar avsedd att göra sin debut mycket tidigare än vi kan föreställa oss. Enligt rapporter VentureBeatde nya smartphones från Samsung i varianter S9 och S9+ kommer att tas till2018 års upplaga av CES av Las Vegas, som kommer att starta i början av januari av det nya året.

Den välkända teknikportalen följer ryktena som läckt tidigare, enligt vilka design av det nya toppsortimentet bör allt som allt likna dem från 2017, efter växlingen av förnyelse med tvåårscykel redan sett även för Galaxy S6 och S7.

På tal om strikt tekniska data bör nya S9 och S9 + ha kodnamn Stjärna 1 Och Stjärna 2men de kommer att identifieras med modellnummer SM-G960 Och SM-G965. Du bör granska detsamma Infinity display redan monterad på S8-serien, med AMOLED-paneler på 5,8 “och 6,2”, och uppenbarligen kantkanter.

En mycket kraftfull motor kommer att köras under huven, som borde vara ny Qualcomm Snapdragon 845 för den amerikanska versionen och motsvarande Exynos senaste rop för resten av marknaden. Olika mängden Bagge mellan de två modellerna: 4 GB för den minsta, 6 GB för S9+, medan internminnet ska vara från 64 GB för båda. Arbetet slutförs av AKG stereohögtalareluckan microSD och den ljuduttag 3,5 mm, nyheter som kommer att glädja audiofiler.

Ytterligare bekräftelser även angående bakkroppen, med fingeravtrycksläsare äntligen placerad under till kameran på en mer lättillgänglig plats. Men se upp för en nyhet: Endast Galaxy S9+ borde ha en dubbelkamera bak, medan Galaxy S9 skulle vara begränsad till en enda sensor.

Dessutom verkar det som att det kan komma en ny tillsammans med det nya toppsortimentet docka tillägnad DeX, skrivbordsläget designat av Samsung och redan lanserat med S8.

Den här nya enheten borde vara bakåtkompatibel även med de tidigare modellerna, men för närvarande är nyheterna om det knappa.

Lanseringen av nya Galaxy S9 och S9 + kan vara inställd på nästa Mars, något tidigare än tidigare, men även om detta för närvarande finns det bara rykten och inga officiella nyheter. Om Samsungs toppsortiment verkligen kommer att vara närvarande vid nästa upplaga av CES, kommer vi säkert att ha möjlighet att upptäcka några av dem hemlighetväntar på att få veta alla detaljer under de följande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button