Galaxy S9 och S9+ kan komma på marknaden redan i början av mars

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och S9+ kan komma på marknaden redan i början av mars

En ny rapport från Sydkorea ger oss ännu en bekräftelse på vad vi i verkligheten har spekulerat i många månader: nya Galaxy S9 och S9 + kommer att anlända Innan det vanliganågra veckor före lanseringsdatumet för tidigare modeller under tidigare år.

Enligt insiders, faktiskt, ett möjligt datum för officiell presentation det kan bli nästa 25 februarimedan marknadsföringen på huvudmarknaderna kunde ske redan klbörjan av mars. Men det roliga slutar inte där.

Det finns också mer information om hårdvaran, som lovar att bli ännu mer intressant än väntat. En kommer att användas på S9-serien moderkort med staplade komponenter, tillverkade med teknik SLP (Substrat Som PCB). Den här strukturen, samma som används även på den nya iPhone X, bör tillåta dig att spara utrymme för att infoga andra komponenter, och du kanske kan välja en större batteri.

Fortfarande bekräftelser även för den nya dubbelkamerasom endast ska användas på varianten S9+och på den nya skannern för igenkänning av iris, som kommer att ha en ganska märklig egenhet: på S9 kommer det att vara förenad till den främre kameran, för att spara utrymme, medan på S9+ kommer de två komponenterna att separeras och var och en får sin plats.

Också, eftersom det blir divisionen Samsung elektromekanik för att ta hand om kamerafacket är det mycket troligt att de på S9 kan användas nya sensorer bild både på baksidan och framsidan, vilket ytterligare förbättrar de redan utmärkta fotografiska kapaciteterna i Samsungs S-serie.

Vi måste bara vänta på nästa veckor för att få reda på mer och, som nämnt, i år kan förväntningarna bli ännu mindre än väntat.

Relaterade artiklar

Back to top button