Galaxy S9 och S9+ gör sin stora debut: över 8 miljoner försändelser under den första månaden

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och S9+ gör sin stora debut: över 8 miljoner försändelser under den första månaden

De första uppgifterna på försändelser av de nya Galaxy S9 och Galaxy S9 + från Samsung, tillhandahållna av det välkända analysföretaget Canalys. Stora siffror, som man kan förvänta sig från toppsortimentet av denna kaliber, som är i linje med vad som har setts under tidigare år och för modeller från tidigare generationer.

I den första månaden marknadsföring, skickades över 8 miljoner av Galaxy S9, särskilt när det gäller den amerikanska marknaden (2,8 miljoner) och den koreanska (1 miljon), som är företagets hem. En siffra som mycket liknar den som registrerats av intervallet S8men något lägre än S7som hade överstigit 9 miljoner.

Ska vi fördjupa siffrorna i detalj ser vi hur det har funnits en större preferens för Plus modell jämfört med vad som hände förra året, förmodligen tack vare dubbel kamera av S9+. Dessutom visar resultatet som är väldigt likt det som S8 fick – som representerade en stor innovation när det gäller design – hur kunder har fortsatt att belöna Samsung även i denna andra mindre innovativa iteration, som presenterade “få” innovationer jämfört med den senaste. år, exklusive kameran med variabel bländare.

Alla dessa faktorer driver Canalys att vara optimistisk om den framtida försäljningen av de två S9-modellerna, vilket kan bryta taket på 40 miljoner antalet levererade enheter och överträffar den totala försäljningen av S8-familjen. Musik i öronen av Samsungs chefer, som skulle kunna fira ytterligare om trenden med preferenser för S9 +-modellen bekräftas, den mest kostsam mellan två.

Relaterade artiklar

Back to top button