Galaxy S9 och S9 +: fortfarande bekräftelser på den variabla bländaren och mängden RAM (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och S9 +: fortfarande bekräftelser på den variabla bländaren och mängden RAM (foto)

Om en dryg månad kommer Samsung att lyfta slöjorna på de efterlängtade Galaxy S9 och S9+, smartphones som är avsedda att dominera marknaden under första halvåret. För överstiga iPhone X och de nya förslagen från de militära rivalerna, de nya flaggskeppsmodellerna av Samsung kommer att ha att erbjuda exklusiva funktioner och specifikationer kan locka användare. Bland dessa råder det ingen tvekan om det diafragmans variabla öppning av de bakre kamerorna kommer att spela en framträdande roll.

Samsung har redan provade denna egenhet på sin W2018, en Flip Phone top of the range anlände endast till den kinesiska marknaden. Med anledning av presentationen, som ägde rum i december förra året, såg många i den (för oss) bisarra modellen allmänt prov för framtida Galaxy S9 och nu kommer nya bekräftelser i detta avseende, enligt den senaste Rapportera.

Framför allt de nya modellernas bakre kameror – det har vi vetat länge S9+ kommer att skryta med en dubbel sensortill skillnad från singelkameran på S9 – de kommer att variera bländaren från ett maxvärde på f/1,5 till ett minimum på f/2,4precis som W2018.

Detta kommer att möjliggöra mycket fotografisk användning mer avanceradsom låter dig jonglera mellan större eller mindre ljusstyrka och skärpedjup, för bilder från mångsidighet som aldrig skådats förut inom smartphonesektorn. Ur denna synvinkel är rollen för den andra sensorn i S9 + fortfarande oklar, men det kommer säkerligen att tillåta särskilda effekter som ännu inte avslöjas.

Även mängden minne Bagge hade redan läckt ut tidigare och får idag en ny bekräftelse. Enligt rykten, Galaxy S9 i själva verket måste du vara nöjd med 4 GB RAMmedan S9+ kommer att driva upp till 6 GB. Eventuella bekräftelser också på batterier integrerad i nya smartphones: S9 skulle kunna ha en enhet från 3 000 mAhmedan S9 + från 3 500 mAh. Slutligen bekräftar du än en gång diagonalerna på displayerna, respektive 5,77″ Och 6,22″. Denna sammanfattning av tekniska specifikationer övertygar dig för stunden?

Relaterade artiklar

Back to top button