Galaxy S9 och S9 +: Bluetooth 5.0 bekräftad men priset högre än förväntat?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och S9 +: Bluetooth 5.0 bekräftad men priset högre än förväntat?

Bekräftelser kommer fortfarande för de två topparna i Samsung-sortimentet som är nära att släppas, efter nyheterna om kamera, design och induktiv laddare visar strömmen av ledtrådar och hypoteser inga tecken på att minska, faktiskt. Som rapporterats av (vanligtvis pålitliga) Galaxy Club holländska kollegor, S9 och S9+ kommer att utrustas med Bluetooth version 5.0.

Detta är ingen stor nyhet – Samsungs enheter i 8-serien som släpptes förra året antog redan den senaste versionen av standarden – utan snarare en ytterligare säkerhet på vägen mot officiell presentation planerad till den 25 februari. Den som är intresserad kan hitta den officiella dokumentationen här för S9 och här för S9+, men vi vill påpeka att som ofta händer med Samsung, är modellkoderna förklädda under andra akronymer än de riktiga.

Som nyheter om den senaste Galaxy Club sedan rapporterar nya rykten som de, efter de från Korea, talar om högre priser än tidigare versioner: 899 euro för 5,8 “smarttelefonen e 999 euro för 6,2″ storebror (som därmed skulle nå priset för Note 8.

..). Vi kan bara hoppas att det bara är spekulationer som kommer att klargöras vid den officiella lanseringen som väntas i mitten av mars.

Relaterade artiklar

Back to top button