Galaxy S9 och röstassistenten Bixby kommer att gå hand i hand från början (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 och röstassistenten Bixby kommer att gå hand i hand från början (bild)

Bland de många nyheterna i den efterlängtade Samsung Galaxy S9, kan en vara uppenbar från det ögonblick den slås på. Tydligen i själva verket förfarandet för initial konfiguration bör vägledas avröstassistent Bixby, introducerad sedan förra året med Galaxy S8-serien.

Samsungs assistentröst ska förenkla de första stegen för att aktivera enheten, hjälpa användaren att ansluta till Wi-Fi-nätverket, konfigurera sitt konto och välja olika möjliga inställningar. Denna lilla hjälp kan också löna sig snabbare denna procedur, vanligtvis inte särskilt populär bland användare, sparar värdefulla minuter.

Utvecklingen av Bixby, även om den inte var särskilt snabb i början, var verkligen viktiga nyheter för fans av det koreanska företaget, som ytterligare förbättrar detta verktyg genom att integrera en “artificiell intelligens senaste generationen och ännu mer funktionalitet.

Assistentens hjälp bör kännas i alla delar av användarupplevelsen, så dess utseende från den första guiden är ett tecken på att Samsung vill slå vad mycket om den här mjukvarukomponenten för sina enheter.

För närvarande har spår av denna nya funktion hittats i experimentell firmware Oreo-baserad för Galaxy Note 8, ännu inte officiellt släppt, så denna information bör tas med försiktighet. Vi kommer säkerligen att veta mer nästa februari 25, när det koreanska företaget kommer att avslöja de nya modellerna i S9-serien för världen från MWC 2018-stadiet.

Relaterade artiklar

Back to top button