Galaxy S9 med variabel bländare f / 1.5 kamera?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 med variabel bländare f / 1.5 kamera?

Enligt en rapport från VTECH, en källa på vars tillförlitlighet vi inte är redo att sätta vår hand i brand, kan Galaxy S9 nå nya rekord inom det fotografiska området.

I själva verket talar vi om en sensor med en öppning f / 1,5, praktiskt taget en första inom smartphoneområdet. Men inte bara det: Galaxy S9 skulle också ha variabel öppning, en annan egenhet, för att inte säga nästan unikhet (vem sa Nokia N86?). Det är dock inte klart om användaren kommer att kunna variera bländaren, eller om detta kommer att ske automatiskt beroende på scen eller önskad effekt. Vi hoppas dock att det inte är en mjukvarulösning, som finns i vissa Honor / Huawei, eftersom det inte skulle vara samma sak alls.

När det gäller Galaxy S9 +, vilket vi påminner dig om att vara den enda av de två modellerna utrustade med en andra baksensor, bör den senare ha f / 2,4och den bör användas som på Galaxy Note 8, särskilt för porträttläge.

Tänk dock på att det här är all information från en okänd källa, så ta den med den legitima fördelen av tvivel, åtminstone tills motsatsen bevisats.

Relaterade artiklar

Back to top button