Galaxy S9 kommer också att vara dual SIM, men förbeställningar i Sydkorea bådar inte gott för priset

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 kommer också att vara dual SIM, men förbeställningar i Sydkorea bådar inte gott för priset

Låt oss återigen prata om Galaxy S9 genom att kombinera två separata nyheter om den i en enda artikel. Den första handlar om stöd Dual sim. Faktum är att på Samsungs tyska webbplats finns det redan en supportsida för smartphonen SM-G960F / DSdär det “ds” står för dual-SIM, medan G960F är koden för den europeiska versionen av Galaxy S9.

Om du minns väl också Galaxy S8 hade sin egen variant med dubbla SIM-kort, tillgänglig i Italien, och Galaxy Note 8 det är till och med bara dubbla SIM-kort, så det förvånar oss inte att Samsung vill fortsätta på den inslagna vägen. Även om platsen i fråga är tysk, med tanke på de tidigare tror vi att Italien också kommer att få detta Galaxy S9 dual SIM, men i alla fall måste vi vänta på det officiella tillkännagivandet för att vara säkra.

Och bara för att fortsätta med “inte överraskande saker”, kommer indikationer från Korea om priset på Samsung S9. Samsung borde faktiskt öppna förbeställningar i sitt hemland mellan 2 och 8 mars, till ett pris mellan 950 och 990 tusen won (720-750 €), mot 935 000 won (708 €) av Galaxy S8.

Det är verkligen ingen dramatisk ökning, långt ifrån, men vi påminner om att Galaxy S8 i Italien kostade 829 € vid lanseringen. Det oroar oss också mer Galaxy S9 Plus. Med tanke på att den senare kommer att ha dubbla kameror på baksidan och (i teorin) 128 GB lagringsutrymme, och att Galaxy S8 + i Italien kostar 929 € vid lanseringen, tror vi mer än möjligt att S9 + i Italien överstiger 1 000 €. För att bekräfta detta, även en tweet från den välkända informatören Ricciolo1, enligt vilken S9 + kommer att kosta mer än Note 8 (som kostar € 999).

Relaterade artiklar

Back to top button