Galaxy S9 kommer också att använda två bakre kameror, enligt KGI (och resten av världen)

Ming-Chi Kuo, en analytiker på KGI, är en av de “auktoritativa källorna” som vanligtvis inte talar högt, och som upprepade gånger har avslöjat okända detaljer om framtida enheter, särskilt Apple. Men då och då hänger sig även han åt någon banalitet, som i det här fallet.

Enligt hans prognoser kommer faktiskt Galaxy S9 (och därför S9 +) att fortsätta på den väg som Galaxy Note 8 tar, med två bakre kameror. Med all respekt för Ming-Chi Kuo, skulle man undra hur det kunde vara annorlunda, med tanke på att det nu är en allt mer konsoliderad trend, och att det inte skulle vara meningsfullt för Samsung att gå igen, även på marknadsföringsnivå. Dessutom specificerar Kuo inte några detaljer om S9-sensorerna, som tills motsatsen bevisats kommer att fungera som på Note 8 (dvs den ena kommer att ha “mer zoom” än den andra).

Dessutom räknar KGI med att Galaxy Note 8-försändelser når i 12-14 miljoner 2017, och att Samsung kommer att arbeta med att integrera fingeravtrycksläsaren under skärmen i sin nästa topp i sortimentet (ett till synes självklart element, men inte för mycket).

Relaterade artiklar

Back to top button