Galaxy S9 kommer inte att presenteras på CES i Las Vegas, men det betyder inte att den inte kommer att finnas där

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 kommer inte att presenteras på CES i Las Vegas, men det betyder inte att den inte kommer att finnas där

Samsung påstås ha sagt till Korea Herald att det är “osannolikt” att Galaxy S9 kommer att visas kl CES i Las Vegas nästa januari. Hypotesen framfördes från början av Evan Blass, men vi hade redan sagt åt dig flera gånger att ta den med en nypa salt, även om vi inte anser att det är helt grundlöst.

Först och främst klargör vi det @evleaksoch vi citerar ordagrant, hade sagt att “det är oklart hur mycket information som kommer att lämnas ut till CES“bara denna mening av honom har ofta återgivits med en”monter“, eller” visa “, vilket ger det mycket mer värde. Därav behovet av ett förnekande av Samsung, som sedan har smaken av det vaga eftersom företaget självt skulle ha använt termen “osannolikt “.

Poängen är, nej, det kommer inte att finnas något lanseringsevenemang för Galaxy S9 på CES i januari; men det betyder inte att smarttelefonen inte kommer att vara närvarande på mässan ändå. Det vi tänker på är till exempel en kort teaseren video på några sekunder där du kan se siluetten av en smartphone, eller lite mer, som sedan ger ett möte vid den officiella lanseringen, som vi förväntar oss att vara runtMWC i slutet av februari.

Det är ett sätt som alla andra att hålla uppmärksamheten vid liv, att låta konkurrenterna och framför allt kunderna veta att Galaxy S9 kommer och att försöka avleda uppmärksamheten från iPhone X, som då skulle vara Samsungs slutmål. Vi kommer att få reda på det exakt om någon månad, men att förvänta sig mer än detta skulle vara orealistiskt, baserat på vad som har framkommit hittills.

Relaterade artiklar

Back to top button