Galaxy S9 kommer att presenteras på MWC 2018: Samsungs officiella bekräftelse

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 kommer att presenteras på MWC 2018: Samsungs officiella bekräftelse

Nyheten har legat i luften ett tag, men en bekräftelse är alltid en bekräftelse. Galaxy S9 och S9+ kommer sedan att presenteras kl Mobile World Congress of Barcelona, ​​​​som startar den 26 februari 2018. Med största sannolikhet kommer därför tillkännagivandet att ske dagen innan, Söndag 25 februarivanligtvis runt 19.00.

DJ Koh, VD för Samsung Mobile, indikerade uttryckligenMWC, som anger att det faktiska datumet för den kommersiella lanseringen kommer att tillkännages samtidigt som de två smartphonesna själva. Samtidigt bekräftade Koh också “uppskjutningen” av Galaxy X, som vi redan har pratat om.

Det är därför cirka 45 dagar kvar till presentationen av Samsung S9, som inte lovar revolution ur estetisk synvinkel, men som återigen kommer att gjuta de flesta av sina innovationer i den fotografiska sektorn, så mycket att kanske, för första gången kommer skillnaderna mellan de två modellerna inte att vara rent dimensionella. Vi påminner dig faktiskt om att S9 + borde ha mer RAM Och flera kameror på baksidan (2 istället för 1); och säkert också “mer pris”.

Mycket mer, förmodligen.

Relaterade artiklar

Back to top button