Galaxy S9 kan verkligen komma tidigare än väntat, och med några iPhone X-trick!

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 kan verkligen komma tidigare än väntat, och med några iPhone X-trick!

Baserat på en “feline” tweet från Ringla, vanligtvis pålitlig informatör i Samsungs hem, kunde Galaxy S9 presenteras “tidigare än vanligt”. Vad betyder det här? Teoretiskt sett Innan av Mobile World Congress 2018, väntas i slutet av februari, eftersom det är på mässan i Barcelona som Galaxy S8 tillkännagavs i år. Historiskt sett har det dock inte alltid funnits ett exakt datum och plats förknippad med presentationen av Galaxy S i tjänst, så vi kanske fortfarande inte avviker alltför långt från årets kortaste månad.

Exakt datum åsido, som inte kommer att meddelas på några månader i alla fall, väntas Galaxy S9 komma med dubbel kamera (som vid det här laget inte kan saknas), kommer det att vara snabbare (och när är nästa modell långsammare än den föregående? – Redaktörens anmärkning) och kommer att ha nya knep a-la iPhone X.

Även i det senare fallet är dina antaganden lika giltiga som våra. Face ID? Hack? iOS? Vem vet vad nästa Galaxy kommer att ha av “iphonesco”? Ja, svaret är självklart: priset!

Relaterade artiklar

Back to top button