Galaxy S9 kan vara ännu mer kantlös än S8: 90 % skärm-till-kropp-förhållande

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 kan vara ännu mer kantlös än S8: 90 % skärm-till-kropp-förhållande

Designen på Samsungs nya Galaxy S9 borde inte ha många skillnader från den tidigare Galaxy S8-serien, med avdrag för förnyelsen av kamerans och fingeravtrycksläsarens position på baksidan. Enligt de senaste ryktena verkar det dock som att även på framdelen det blir en liten förändring.

Vissa källor har avslöjat att nya S9 och S9 + kommer att ha en Rapportera mellan skärmen och frontytan runt 90 %, därför bättre än företagets tidigare modeller. Om man tar nyheterna som bekräftar användningen av samma paneler som redan setts på S8 och S8+ för gott, betyder detta en minskning av ramar ännu mer markerat på det nya toppsortimentet 2018, som kan ha något mindre dimensioner än de tidigare modellerna.

S8-serien har ett förhållande skärm mot kropp Om84 %så det koreanska företagets nya smartphones skulle tjäna ungefär 6% mer skärm, eller snarare, mindre frontyta. En faktor som skulle göra dem ännu mer gränslösa än väntat, med större attraktionskraft även för köpare.

För nu, som nämndes i början, handlar det fortfarande om rykte, som därför måste tas med en tång, men det verkar som att nya Galaxy S9 verkligen kan vara väldigt intressanta enheter. Vi kommer troligtvis ha möjlighet att ta reda på mer redan under de första veckorna i januari, då Samsungs nya modeller kan göra sitt framträdande redan under CES 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button