Galaxy S9 kan stödja Snapdragon 845:s nya Dual VoLTE

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 kan stödja Snapdragon 845:s nya Dual VoLTE

Arbetet med Samsungs nya Galaxy S9-serie fortsätter oförminskat, vilket också avslöjades av en ny läcka angående den nya irisskannern. Tack vare de dokument som läckt ut av institutionen FCC och från det kinesiska ministeriet för industri och teknik är det möjligt att få lite förhandsinformation om varianterna också Dual sim av dessa nya enheter, som skulle kunna presentera saftiga nyheter jämfört med tidigare.

Diagrammen som syns på bilderna i galleriet hänvisar till modellerna SM-G9608 / DS Och SM-G9650 / DSakronymer som indikerar särskilda modeller – den första bör vara versionen av S9 avsedd för Taiwan – med stöd för dubbla SIM-kort och framför allt för den nya tekniken Dubbel VoLTE.

Denna sista information kan vara den femtende bekräftelsen på att Samsungs nya toppsortiment kan utrustas med Snapdragon 845 SoC som presenterades för några dagar sedan av Qualcomm. Originalet finns på detta chip X20 modem som tillåter hantering av VoLTE på två SIM-kort samtidigt, så det verkar troligt att detta kommer att vara processorn i S9-serien, åtminstone på vissa utvalda marknader.

Som alltid är det rimligt att komma ihåg att de nämnda varianterna kanske inte kommer in officiellt italienska marknadenmen för att vara säkra måste vi vänta på dagen för den officiella presentationen av de nya Galaxy S9 och S9 +-modellerna under nästa år.

Relaterade artiklar

Back to top button