Galaxy S9 kan ha en 3D-kamera, men inte för ansiktsigenkänning

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 kan ha en 3D-kamera, men inte för ansiktsigenkänning

Ankomsten av iPhone X på marknaden har skapat ett litet ryck även i Android-landskapet, om så bara för att till och med smartphonetillverkarna av den gröna roboten nu måste bestämma sig om de ska ge igenkänningssystem i Face ID-stil en chans eller inte. Och så, medan Ulefon redan har gjort den första klonen (vilket man aldrig vet), verkar det som att Samsung skulle kunna implementera en 3D-kameramen inte att använda det som ett biometriskt autentiseringssystem.

Nyheten rapporterades av Business Korea, vilket tyder på att Galaxy S9 kommer att förbli densamma av den tidigare modellen och kommer därför att baseras på 2D-bilder

Å andra sidan bekräftar portalen att den nya smarttelefonen kommer att ha en någon form av 3D-avkänning som redan förutsetts av Ming-Chi Kuo, men det är inte klart vad det kommer att användas till. Det säger sig självt att vi alla hejar på Animoji.

Dessutom, enligt Business Korea, till skillnad från vad vissa tidigare rykten rapporterade, kommer Galaxy S9 att ha en dubbel kamera på baksidan (notera mer än förutsägbart) men den kommer inte att ha två sensorer ens framför.

I vilket fall som helst, som du kanske har gissat, är vi fortfarande kvar i spekulationsområdet och för närvarande finns det fortfarande inga mycket konkreta källor om den fotografiska sektorn: uppenbarligen kommer vi inte att misslyckas med att avslöja alla detaljer eftersom vi har en fullständig bild av situationen.

Relaterade artiklar

Back to top button