Galaxy S9 kan ha AKG stereohögtalare och nya Bixby Vision-funktioner för AR

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 kan ha AKG stereohögtalare och nya Bixby Vision-funktioner för AR

Det är bara några dagar kvar till den officiella presentationen av nya Samsung Galaxy S9, som kommer att äga rum under MWC 2018. Bland de (få) innovationer som skulle kunna avslöjas under lanseringskonferensen kan det också finnas talare AKG och optimeringarna av Bixby Vision, två små funktioner som det har börjat pratas om på nätet de senaste veckorna.

Enligt de senaste ryktena förväntas modellerna i S9-serien få plats med två stereohögtalare märket AKG – ett företag som Samsung förvärvade för några år sedan – och skulle vara kompatibelt med standarden Dolby Surround. Detta skulle kunna garantera en ljudåtergivning av mycket hög kvalitet, som aldrig sett – eller snarare hört – förut i det koreanska företagets toppsortiment.

När det gäller den visuella delen av den intelligenta assistenten verkar det som om nya mjukvaruförbättringar håller på att utvecklas som kan möjliggöra automatisk översättning i realtid av den visade texten, med hjälp av Google Translate, och för att känna igen platser inramad i förstärkt verklighet av kameran, med hjälp av information från Google och Foursquare.

Med den vanliga försiktighet med vilken vi alltid närmar oss rykten, måste det sägas att det här är två mycket intressanta funktioner, särskilt den som är dedikerad till ljuddelen, och det är kanske på detta som Samsung har fokuserat under loppet av utvecklingmed tanke på de mindre förändringarna jämfört med S8-serien.

Vi ses nästa 25 februari 2018 för att ta reda på direkt från Barcelona-scenen om dessa rykten kommer att avslöja sig själva korrekt och om den nya S9 verkligen kommer att ha sant stereoljud som det länge har förväntats.

Relaterade artiklar

Back to top button