Galaxy S9 kan ha 200mAh mer än sin föregångare

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 kan ha 200mAh mer än sin föregångare

Enligt kinesiska källor kan batterikapaciteten för Galaxy S9 nå 3 200 mAh, mot 3 000 mah för nuvarande Galaxy S8. Detta skulle vara möjligt tack vare den något ökade tjockleken (0,4 mm) i den framtida toppen av sortimentet, jämfört med den 2017. Samma tal bör därför gälla även för Galaxy S9 +, även om det i dess fall inte finns några exakta detaljer.

Med tanke på att S8+ är utrustad med ett 3 500mAh batteri är det rimligt att förvänta sig åtminstone 3.7000 mAh för hans efterträdare, men i själva verket finns det ingen bekräftelse för tillfället. Samma källa talar istället för snabbladdning Snabbladdning 4.0men det är inte klart om det är rena spekulationer eller inte, och det ska i alla fall hänvisa till modellen med Snapdragon 845-chip, och inte till den med Exynos, som kommer att finnas till försäljning i Europa.

Vi påminner om att det fortfarande är cirka 2 månader kvar till lanseringen av den nya toppen av Samsung-sortimentet, indikativt väntat kl. Mobile World Congress i slutet av februari 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button