Galaxy S9 +, fortfarande bekräftad av riktmärken: Exynos 9810 slår Snapdragon 845

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 +, fortfarande bekräftad av riktmärken: Exynos 9810 slår Snapdragon 845

Om du är bland dem som skulle vilja köpa en ny enhet från Galaxy S9-serien, men vill ha den i Snapdragon 845-version, kommer du förmodligen att ändra dig genom att titta på siffrorna nedan. I själva verket, som redan hände för några veckor sedan, dvs riktmärke från Galaxy S9+ i version med Exynos 9810 SoC verkar mycket mer lovande än de av respektive variant med Qualcomm SoC, vilket alla skulle gynna europeiska användare.

Enligt de senaste uppgifterna från Galaxy S9 + på GeekbenchExynos-varianten som borde komma på den europeiska marknaden skulle kunna uppnå bra 3,773 poäng i enkärnig e 9 024 i multi-core, vilket ytterligare förbättrar resultaten som setts tidigare från standardversionen av S9, den icke-Plus one.

Den testade enheten har 6 GB RAM och inbyggt stöd för Android 8.0 Oreo. Förmodligen ger 2 GB RAM mer än standardversionen några extra poäng i riktmärkena, men glipa med Snapdragon-varianten är det dock tydligt: ​​den senare hade rapporterade värden runt 2 400 poäng i singelkärna och 8 400 i multikärniga.

Kom ihåg att för nu handlar det bara om rykte: de rapporterade testerna har inte bekräftats officiellt av Samsung och framför allt har de inte utförts med definitiva versioner av firmware.

Så, om vi tar dessa data för givet, kan vi verkligen förvänta oss ett prestandagap av denna storleksordning mellan Exynos och Snapdragon? Förmodligen den optimeringar Samsung på sina SoCs kan ge ett litet lyft i vissa tester, men det kommer att vara fälttestet som kommer att utse en riktig vinnare, om det någonsin finns en.

Relaterade artiklar

Back to top button