Galaxy S9 + byter från Geekbench men Snapdragon 845 övertygar inte hela vägen

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 + byter från Geekbench men Snapdragon 845 övertygar inte hela vägen

Samsung S9s kommer inte att ha en Qualcomm-processor i Europa, vi påpekar detta direkt för tydlighetens skull, men det kommer fortfarande att finnas en Exynos-motsvarighet, som borde uppvisa liknande prestanda. Av denna anledning är riktmärket i fråga särskilt intresserad, också för att det är en av de första av de nya Snapdragon 845, som vi ärligt talat skulle ha förväntat oss ännu mer av.

Geekbench i själva verket rapporterar det en poäng på 2 422 i singelkärna och av 8 351 i flerkärniga. Speciellt poängen med en kärna är inte spännande och representerar fortfarande en betydande klyfta i Android-världen jämfört med Apples. Faktum är att om du kommer ihåg riktmärkena för A11 Bionic-chippet, reser vi på väldigt olika siffror, med cirka 4 000 / 10 000 poäng i genomsnitt, så mycket att inte ens skaparen av Geekbench själv förklarade en så stor skillnad.

Kom dock ihåg att vi mest talar om riktmärket för en prototyp (förutsatt då att det är autentiskt), med mjukvara och kanske till och med hårdvara som inte är definitiv, så för tillfället befinner vi oss fortfarande i ett rent spekulativt område.

Bland annat i Android-fältet är poängen som erhålls väldigt högt, det är bara jämförelsen med konkurrensen som återigen är otacksam. Vi kommer sedan att prata om det igen vid lanseringen eller när vi kan lägga vantarna på Snapdragon 845.

Relaterade artiklar

Back to top button