Galaxy S9: ARCore-stöd är inte där än, men det kommer att anlända under de kommande veckorna

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9: ARCore-stöd är inte där än, men det kommer att anlända under de kommande veckorna

Den nya plattformen lanserades officiellt för knappt en månad sedan ARCore Google får långsamt mer och mer stöd, vilket började med Pixels och fortsatte med enheter från andra tillverkare. I listan över smartphones som är kompatibla med denna nya teknik ökad areal de helt nya Galaxy S9 och S9+ saknas fortfarande, men tydligen finns det bra nya som vi kan kommunicera till dig.

Svarar på en direkt fråga omARCore Device Support Requestssupportsida på GitHubsvarade utvecklarna att Stöd till Samsungs nya S9-sortiment kommer att anlända i nästa veckori nästa version av ARCore.

Även om det inte finns någon exakt datumdetta visar att kompatibiliteten för det senaste toppsortimentet från det koreanska företaget redan är på gång, så vi väntar på support för ARCore i korta tider. Efter lanseringen av den nya uppdateringen av AR-plattformen, även på S9, kommer det att vara möjligt att använda de optimerade funktionerna som utvecklats av Google, vilket kommer att förbättra de redan markerade möjligheterna som erbjuds av enheterna.

Relaterade artiklar

Back to top button