Galaxy S9 + är den nya kungen av DxOMark-rankingen: 99 poäng för sin dubbelkamera!

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S9 + är den nya kungen av DxOMark-rankingen: 99 poäng för sin dubbelkamera!

Under den officiella presentationen, som hölls för bara några dagar sedan på MWC 2018, har Samsung fokuserat starkt på dubbelkamera av den helt nya Galaxy S9 +, som tack vare innovativa teknologier som variabel bländare och optimerad mjukvara står som en av de högsta punkterna för smartphonefotografering. Det koreanska företagets ambitioner bekräftades idag av DxOMarken välkänd kameraanalysportal som har förklarat att S9 + är den bästa som någonsin prövats hittills.

Enligt sajtens experter förtjänar den fotografiska sektorn för S9 + ett övergripande betyg 99 poängäven om skillnaden mellan kvaliteten på de statiska bilderna och den på videoinspelningen är verkligen anmärkningsvärd och avsevärt tynger ditt slutresultat.

Poängen för bilderna är ett häpnadsväckande 104siffra högre än någon annan modell som någonsin provats av DxOMark, inklusive iPhone X som stannar vid 101 poäng i denna kategori. Denna omröstning är resultatet av en fantastisk kvalitet på skotten, med digitalt brus till ett minimum i alla ljusförhållanden – även med mycket liten ljusstyrka – och en spektakulär återgivning av detaljer, kontraster och färger.

Dessutom hävdar de också det mycket snabba autofokus och det zoom digital, som har en utmärkt upplösning upp till 4x i synnerhet. När det gäller defekterna uppmärksammas enstaka problem med exponering, ringsignaler, färgstick eller förlust av detaljer, även om det bara är under speciella förhållanden.

Annat tal för videodelen, som når poängen “bara” 91 poäng. Låt oss vara tydliga: vi är fortfarande al toppen av kategorin, med ett resultat som är högre än den tidigare nämnda iPhone X och lika med Huawei Mate 10 Pro, men i det här fallet lyckas Google Pixel 2 göra det bättre och når upp till 96 poäng. Även om det finns söta ord för färgåtergivning, exponering, digitalt brus och stabilisering, är bedömningen något repad av en synlig förlust av detaljer under många förhållanden, förutom en markant ringsignal och en ofta närvarande moiréeffekt. Det finns också problem när det gäller exponeringsförändringen som vid vissa tillfällen går i ryck.

Sammanfattningsvis och med hänsyn till de små problemen med videorna, kan vi bara upprepa igen hur mycket poängen för denna nya Galaxy är imponerande, även i ljuset av jämförelsen med de andra mästarna i kategorin. Under de närmaste veckorna kommer vi att noggrant testa den här modellens dubbla kamera- och fotografiska funktioner i vår recensionför att förstå om denna dom visar sig giltig även i dagligt bruk, men under tiden kan du läsa i detaljfullständig analys från DxOMark till denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button