Galaxy S8? Nej, det här är renderingarna av Galaxy A5 och A7 (2018)! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S8? Nej, det här är renderingarna av Galaxy A5 och A7 (2018)! (Foto)

Det ser ut som designen infinity displaysnart kommer det inte längre att vara exklusivt för avancerade smartphones Samsung: enligt renderingarna publicerade av SamsungMobile.newskommer vi snart att se böjda skärmar även i mellanklassen, med den nya “2018”-utgåvan av Galaxy A5 Och Galaxy A7.

Bläddra igenom bilderna (som du kan hitta i Galleri nedan) kommer du att se en design som i alla avseenden liknar Galaxy S8, med undantag för fingeravtryckssensorn, alltid placerad på baksidan men i en position som verkar avgjort bekvämare än toppen av sortimentet. Men några rykten under de senaste månaderna pekade på en dubbel bakre kamera för Galaxy A7, så det är möjligt att den porträtterade bara är Galaxy A5.

På vänsterkanten hittar vi, förutom volymvippan, knappen för att ringa upp röstassistenten Bixby, medan till höger hittar vi hålen för vad som förmodligen kommer att bli en högtalare. Du undrar vad som hände med det Galaxy A3? Det är möjligt att lanseringen kommer att skjutas upp, eftersom en mindre skärm inte skulle lämpa sig för en sådan design.

Relaterade artiklar

Back to top button