Galaxy S8 misslyckas med att ta bort Google Pixel från DxOMark-tronen

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S8 misslyckas med att ta bort Google Pixel från DxOMark-tronen

Granskningen av DxOMark av Galaxy S8-kameran, som får 88 poäng, ett steg under de 89 som Google Pixel har haft i flera månader nu. Den senaste toppen i Samsung-sortimentet är i sällskap med förra årets topp, Galaxy S7 edge, bara för att upprepa att det enligt DxOMark inte har skett några anmärkningsvärda förbättringar. Alltid på 88 poäng hittar vi också HTC 10 Och Sony Xperia X Performance.

Galaxy S8 får 88 poäng i både bilder och videor, så snittet är ganska lätt att beräkna. Dess styrkor finns där autofokushastighetden goda avkastningen av färger även i svagt ljus, den bra exponering och det finns också bra detaljer i skuggorna och stabilisering video i allmänhet gör sin plikt mycket effektivt. I den foto med blixtbruset sänks och utan för mycket diffus bländning på grund av blixten.

Å andra sidan har vissa bilder en ringeffekt och i områden med låg kontrast går vissa detaljer förlorade, medan videor med svagt ljus tenderar att ljud och under panorering är ramförluster eller vibrationseffekter möjliga.

Sammantaget en utmärkt kamera, men absolut inte revolutionerande, som det stod klart från början. Om du ändå vill läsa den långa fullständiga rapporten hittar du den i länken till källan.

Relaterade artiklar

Back to top button