Galaxy S8 kan också ha en “platt” version: 10 miljoner enheter redo att lanseras

Att ha introducerat edge-smartphones för några år sedan ledde aldrig till att Samsung helt gav upp varianten utan böjd skärm av dess olika topp i sortimentet, men i år verkade det som att saker kunde gå annorlunda, med två Galaxy S8 båda böjda. En ny rapport från Kina stämmer inte överens med denna tolkning, som talar istället för en Galaxy S8 edge och en platt, som tidigare år.

SM-G950 det bör därför vara den “platta” modellen, medan SM-G955 det ska vara den böjda, som vi hittills hade kallat Galaxy S8 Plus, men som vid det här laget också kunde ha ett annat namn. Skärmstorleken på de två smartphones bör dock vara mycket olika: cirka 5 tum för den första och cirka 6 tum för den andra, tack vare avståendet från hemknappen och soft-touch-knapparna, som gör det möjligt att innehålla den maximala storleken.

Tänk dock på att det för närvarande inte finns något definitivt, och att Samsung verkligen testar någon form av Galaxy S8-prototyp: böjd, platt, stor, liten, och även av denna anledning är det lätt att motsägelsefulla rapporter dyker upp, även om de bygger på verklig information.

Det enda säkra är att Samsung förbereder en lansering på ett stort sätt, med 10 miljoner Galaxy S8 redo vid lansering (siffror rapporterade av ETNews). Vi påminner dig om att Galaxy S7 hade tagit en månad att nå denna försäljningsvolym, och därför är Samsung mycket övertygad om framgången för sin framtida topp i sortimentet. Som alltid är det bara tiden som ger oss svaret.

Relaterade artiklar

Back to top button