Galaxy S8 kan använda Bluetooth 5.0

Anlände för bara några dagar sedan förbereder sig Bluetooth 5.0 för att landa på kommande enheter och bland dessa sticker direkt namnet Galaxy S8 ut, vilket kan vara en smartphone med många “första”. Förutom att vara en av de första modellerna som vi kommer att se den nya Snapdragon 835 på, och förutom den allt mer troliga optiska fingeravtrycksläsaren, tillkännagav igår av Synaptics, kollegorna från SamMobile spekulerar nu i att den nya Bluetooth också kommer att integreras på nästa Galaxy S.

För att vara ärlig, när man läser deras artikel, verkar det som att mer än ett tips från någon informant, det är en gissning som dikteras av det faktum att Samsung är en del av Bluetooth Special Interest Group. Om så är fallet skulle det finnas väldigt lite betong under, så vi reserverar oss för ett minimum av skepsis i ämnet, bara för att undvika att tro något om Galaxy S8, med tanke på att rykte det finns alldeles för många av dem.

I vilket fall som helst skulle det inte vara en av de funktioner som skulle förändra korten på bordet för mycket, och dess närvaro eller inte kan knappast vara en deal-breaker. Vad som är säkert är att Samsung denna gång måste ta hand om varje detalj till perfektion, eftersom andra fel, nu mer än någonsin, inte är tillåtna.

Relaterade artiklar

Back to top button