Galaxy S8 + Dual SIM rabatterad med 25 % tack vare Groupon

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S8 + Dual SIM rabatterad med 25 % tack vare Groupon

GROUPON ENDA ITALIENSK PARTNER TILL SAMSUNG FÖR FÖRSÄLJNINGEN AV NYA GALAXY S8 + DUAL SIM

För alla fans av varumärket Samsung, en omissad möjlighet att få den nya modellen med exklusiva 25 % rabatt tack vare Groupon-erbjudandet

21 september 2017 – Vill du alltid vara på plats med den senaste mobiltelefonmodellen på marknaden? Kan du inte motstå frestelsen att prova funktionerna i det senaste tillskottet till Samsung? Groupon har en överraskning i beredskap för dig.

Från 25 september till 15 oktoberpå e-handelssidan kommer det att finnas en Specialerbjudande vilket gör det möjligt för alla Groupon-användare att köpa en kupong på 9,90 € för att köpa nya Samsung Galaxy S8 + Dual Sim med en omedelbar rabatt på 25 % och få ett stående fodral med fri sikt med ett kommersiellt värde på 60 €.

Tillgänglig i färgerna Midnight Black och Orchid Grey, den italienska exklusiva Groupon erbjuder även gratis frakt i hela Italien inom 3 arbetsdagar. Kupongen kommer endast att kunna lösas in fram till den 31 oktober.

Men hur är denna Samsung Galaxy S8 + Dual Sim? Designen är revolutionerande i alla avseenden. Alla detaljer har förnyats för att övervinna alla gränser och gå utöver. Den helt nya displayen är perfekt gjuten efter handen och erbjuder en uppslukande innehållsupplevelse. Med dubbla SIM-alternativet på din mobil kan du hålla två linjer aktiva, en personlig och en dedikerad till jobbet. Eller en för samtal och meddelanden, den andra för data. Eller en för frun och en för älskaren!

Locket, genomskinligt och bekvämt att använda även med luckan stängd, låter dig hantera aviseringar och inkommande/utgående samtal och garanterar, tack vare det integrerade stödet, optimal visning av innehållet.

Samsung Galaxy S8 + Dual Sim marknadsförs endast i Italien och exklusivt via den officiella Samsung.com-kanalen.

Det ursprungliga priset för erbjudandet på webbplatsen Samsung.com är 929 €, tack vare samarbetet mellan Samsung och Groupon kan Samsung Glaxy S8 + Dual Sim + Clear View Standing Cover-paket köpas för 696,75 €.

Relaterade artiklar

Back to top button