Galaxy S6 skulle kunna presenteras på CES i Las Vegas, men räkna inte med det så mycket

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 skulle kunna presenteras på CES i Las Vegas, men räkna inte med det så mycket

I början av nästa år kommer mycket av rampljuset att vara på Samsungmed tanke på att företaget verkar vilja erbjuda allmänheten inte en stegvis uppdatering av sin topp i sortimentet, utan en riktigt ny produkt, så mycket att den internt kallas Project Zero, bara för att understryka önskan att börja om (och enligt denna rapport kan den ha en unibody metallkropp).

LÄS ÄVEN: Funktionerna i Galaxy S6

Enligt de senaste ryktena från öst kunde Samsung tidigarelägga presentationsdatumet genom att avslöja Galaxy S6 direkt till CES i Las Vegas, som kommer att äga rum 6 till 9 januari 2015, med försäljningsstart från slutet av samma månad. Vi måste säga att med tanke på prestandan hos Galaxy S5 på marknaden, skulle Samsung ha en fördel när det gäller att förutse presentationen, om så bara för att förbättra budgeten för Q1 2015, men de inblandade variablerna är många.

SoC är till exempel en av dem: om Samsung väljer en Snapdragon 810 tvivlar vi på att den kommer att vara klar i slutet av januari i så stora mängder.

Det talas även om en Edge-variant med dubbelböjd skärm, redan “bekräftad och nekad” de senaste dagarna, som borde vara dyrare och fås i mindre kvantiteter.

Relaterade artiklar

Back to top button