Galaxy S6 säljs med två olika kameror: en Sony, den andra Samsung

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 säljs med två olika kameror: en Sony, den andra Samsung

Det skulle inte vara första gången det Samsung använder två olika sensorer för samma smartphone: redan Galaxy Note 4 han använde en av Sony i varianten med Snapdragon CPU och en av samma Samsung i den med SoC Exynos. Problemet, i fallet med Galaxy S6, är att det inte finns några olika processorer inblandade, men trots detta verkar det som att smarttelefonen fortfarande monterar två olika sensorer, återigen under varumärkena Samsung och Sony, men utan något system som gör att vi kan förstå a priori vilken som är kontorsarbetare.

Det verkar inte vara ett operatörs- eller platsproblem, och som redan nämnts hjälper inte de tekniska specifikationerna oss. Vi klargör då att vi talar om den enda backkamerasom verkar montera på ett helt slumpmässigt sätt Samsung Isocell-sensorn, eller Sony IMX240, vilket flera delar på XDA bevittnar.

LÄS ÄVEN: One M9 vs Galaxy S6: fotojämförelse

Svårt att göra en exakt fallstudie här (för vad det är värt, vår är Sony), men om du vill ta en titt och berätta i kommentarerna vilken sensor som integrerar din Galaxy S6, kan vi börja få en uppfattning: det är nog skriv den här koden * # 34971539 # i telefonens knappsats och tryck sedan på ISP VER CHECK.

Relaterade artiklar

Back to top button