Galaxy S6 prototyp avtäckt (uppdatering: falsk)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 prototyp avtäckt (uppdatering: falsk)

Designen är typisk för Samsung, vilket i det här fallet inte nödvändigtvis är en garanti för äkthet, med tanke på att företaget var tvungen att ändra sin takt 2015, men ändå kan den motsatta (klicka för att förstora) vara en första prototyp av Galaxy S6.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6: Här är några möjliga funktioner

Smarttelefonen verkar ärligt talat lite för mycket för oss smååtminstone i perspektiv av de 5,5” som hade antagits för honom, även om inget är skrivet i sten ännu och å andra sidan, eftersom det är en prototyp, är det också meningsfullt att olika dimensioner avskärmas.

DE kanter runt skärmen är fortfarande mycket tunna, medan Fram kamera den har praktiskt taget flyttats till mitten, vilket ger en större höjd över skärmen jämfört med en lösning bredvid öronkapseln.

Inget att rapportera längst ner, med de numera vanliga knapparna i Samsung-stil. Hur som helst är det också värdelöst att tappa sömn nu på en bild som lätt kan vara av vad som helst.

Samsung har alltid varit väldigt bra på att skydda designen av sin toppklass, och en så tydlig bild som läckte månader innan det officiella tillkännagivandet, som väntas runt mars 2015, är fortfarande misstänkt oavsett.

Vi kommer därför att minnas detta foto i framtiden, när vi vet om det faktiskt kommer att stämma. Eller till och med inte.

Uppdatering: bekräftade att det är en bluff. Ingenting att se. Som redan nämnts är det för tidigt.

Relaterade artiklar

Back to top button