Galaxy S6 och S6 Edge: QHD-skärm och andra funktioner bekräftade av två UAProf

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 och S6 Edge: QHD-skärm och andra funktioner bekräftade av två UAProf

En variant av vad det ska vara Samsung Galaxy S6SM-G920A, kanske modellen för den amerikanska telefonoperatören AT&T, har bekräftat en stor del av sin tekniska funktioner genom en UAProf: den kommer att ha en skärm med en upplösning på 2 560 x 1 440 (måtten finns inte i UAProfs), en 64-bitars processor, fysiska nycklar och förinstallerad Android 5.0 Lollipop.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S6 kommer att vara lika optimerad som Nexus 6

En andra UAProf talar istället för SM-G925A-modellen, som kan vara Edge-varianten, och bekräftar i princip samma saker som vi precis pratat om, nämligen QHD-skärm och 64-bitars processor.

Inget förvånande, eftersom dessa egenskaper nästan togs för givna, om inte önskan att göra det Samsung att fortsätta använda fysiska nycklar, troligen också för att fingeravtrycksläsaren kommer att finnas i den centrala. För de andra smartphonespecifikationerna hänvisar vi till andra artiklar, även om vi är säkra på att det inte kommer att dröja länge innan vi hör om det igen.

Relaterade artiklar

Back to top button