Galaxy S6 och S6 Edge dominerar topp 10 av de snabbaste smartphones enligt AnTuTu

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 och S6 Edge dominerar topp 10 av de snabbaste smartphones enligt AnTuTu

AnTuTu har publicerat ytterligare en av sina periodiska rapporter om de snabbaste smartphones för tillfället, och undersöker alla riktmärken som utförts av dess användare under perioden januari-mars 2015. Överst i rankingen har vi Galaxy S6 och S6 Edgesom regerar ensam, tydligt lösgör tredjeplatsen, HTC One M9tack vare deras SoC Exynos 7420 (eller på grund av Snapdragon 810 – det beror på synvinkel). Den tydliga skillnaden mellan de två Samsung-modellerna är inte särskilt tydlig, och vi förbehåller oss rätten att verifiera den i recensionen.

När du väl kommer av pallen är rankingen enormt kompakt, så mycket att från 4:e till 7:e plats är de alla poäng på 49 000 och lite mer, och vi måste gå upp till 10:e för att gå ner till 47 500, ett tecken på att , men skillnaderna mellan en smartphone och den andra är verkligen skrattretande.

LÄS ÄVEN: iPhone 6 vs Galaxy S6 Edge: Vem är snabbast? (video)

Trots allt, Qualcomm dock dominerar den när det gäller antalet marker i de mest presterande modellerna: specifikt med Snapdragon 801, 805 och 810.

Även närvarande MediaTekmed SoCMT6595, även om Guldpalmen för tillfället utan tvekan tillhörExynossom också dominerar GPU-rankningen, finns nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button