Galaxy S6 med display på båda sidor och bakstycke i aluminium?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 med display på båda sidor och bakstycke i aluminium?

HDBlog-kollegor har nyligen rapporterat en indiskretion som kommer från en källa som de anser vara tillförlitlig, enligt vilken nästa Galaxy S6 borde faktiskt ha en böjd skärm, och dessutom på båda sidor. Tänk inte nödvändigtvis på en Note Edge, eftersom en liknande lutning på båda sidor kan äventyra dess grepp: kanske kan det vara något som liknar konceptet ovan, eller på annat sätt som inte påverkar ergonomin hos smarttelefonen.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6: QHD, Exynos 7 Octa och 16 megapixlar

Det finns mer: bakstycket på Galaxy S6 ska vara helt inne aluminium, inte bara kroppen; Det bör inte heller finnas två varianter av smartphonen relaterade till displayen (dvs en utan och en med böjd skärm), utan bara i förhållande till processorn, eftersom vi skulle ha en version med Snapdragon 810 och den andra med Exynos 7.

Kort sagt, det finns många “om” på spel, som blandar gamla och nya rykten: om å ena sidan existensen av varianter baserade på processorn är mer än rimligt (även för Galaxy Note 4, bara för att ge det senaste exemplet , c’är en Qualcomm-version och en Exynos-version), den böjda skärmen på båda sidor övertygar oss lite mindre, liksom den helaluminiumkåpa, vilket kan innebära att vi ger upp borttagningen av batteriet, en stark punkt för praktiskt taget alla Samsung.

Vad som är säkert är att det finns en känsla av förnyelse i företaget, så vi borde verkligen se några förändringar, särskilt eftersom det presentation det ska inte ske på CES, som vissa har antagit, utan mot början april 2015. Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button