Galaxy S6 kommer att vara lika optimerad som Nexus 6: Samsungs ord (i teorin)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 kommer att vara lika optimerad som Nexus 6: Samsungs ord (i teorin)

Business Koreai en nyligen publicerad rapport, citerar en anonym intern källa enligt vilken, i framtiden Galaxy S6Samsung kommer att bli av med onödiga funktioner och förenkla användargränssnittet till nivån för Nexus 6.

En mjukvaruoptimering som på TouchWiz inte hade setts på flera år (vissa skulle lätt kunna hävda att det aldrig har setts) och att det inte bara skulle syfta till att göra användningen av gränssnittet mer omedelbart, utan också att förbättra det fluiditet Och användarupplevelse.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6: dyr, vattentät och i två varianter

I teorin ett utmärkt syfte, men också ett som inte är så omedelbart att mäta i praktiken. Vad menas med “UI på Nexus 6-nivå”? Hur enkelt och flytande måste det vara för att kunna säga att det har nått en sådan milstolpe? Så ska vi inte förvänta oss nya funktioner, utan bara förenklingar? Frågor som vi uppenbarligen inte har något svar på nu, och som kan bekräftas eller dementeras först efter lanseringen av smarttelefonen som, vi påminner er, också skulle kunna ha sin Edge-variant, illustrerad i konceptet i början av artikeln.

Relaterade artiklar

Back to top button