Galaxy S6 kommer att bli lite av en Windows Phone: många förinstallerade Microsoft-appar

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 kommer att bli lite av en Windows Phone: många förinstallerade Microsoft-appar

Om den nyligen publicerade informationen från den vanligtvis tillförlitliga SamMobile visade sig vara exakt, Samsung kan ha tagit ett viktigt steg med Galaxy S6: ett steg i riktning mot Microsoft. Appar som OneNote, OneDrive, Office Mobile (med prenumeration på Kontor 365), och Skype skulle faktiskt alla vara förinstallerade i nästa topp i sortimentet från Samsung. Kommer detta att vara resultatet av den förnyade förståelsen mellan de två företagen?

Å andra sidan kommer programvaran från samma koreanska företag inte att finnas där, vilket kan bli allt eller nästan en nedladdningsbart innehållsom redan hypotes: det är inte klart exakt om Samsung verkligen har tagit bort allt, och i synnerhet de mer rotade tjänsterna, som t.ex. S Röst eller S Hälsa, är osannolikt att ha helt försvunnit; avsikten verkar dock vara att lämna så stor valfrihet som möjligt för användaren, som självständigt ska kunna bestämma vad som ska laddas ner från Galaxy Apps Lagra.

LÄS ÄVEN: Många vackra och hypotetiska renderingar av Galaxy S6 (foton och videor)

När det gäller prestanda TouchWizGalaxy S6 den borde vara mycket snabbare än den på Galaxy Note 4 med Lollipop, vilket redan skulle vara en trevlig milstolpe (det skulle vara ännu mer om Samsung verkligen uppdaterade Note 4, men det är en annan historia). Detta betyder dock inte att det inte finns några nyheter: den tangentbord det borde verkligen ha gjorts om, det kommer att bli fler teman tillgängliga, systemapparna är mer färgglada, olika rutnät finns tillgängliga i applådan (4 × 4, 4 × 5 och 5 × 5) men den oändliga rullningen kommer att gå förlorad, medan musikappen alltid kommer att vara i helskärm, medan dialer har blivit “gräsgrönt”, vad det nu betyder.

Så många förändringar på mjukvarusidan, kort sagt, för en Galaxy S6 som verkar vara den mest revolutionerande i hela familjens historia. Kommer det verkligen att bli så här? För att berätta för oss blir det förmodligen nästa läcka i ämnet, också eftersom presentationen fortfarande har två veckor kvar.

Relaterade artiklar

Back to top button