Galaxy S6 edge + på erbjudande för 699 €, men var uppmärksam på garantin

Galaxy S6 edge + förbereder sig för landningen i Italien och vi tvivlar inte på att det under de kommande veckorna kommer att finnas många förslag från de olika nätbutikerna i ämnet, men av denna anledning är det också nödvändigt att ägna ett minimum av uppmärksamhet.

Galaxy S6 edge + (32 GB) kommer officiellt att anlända till vårt land, till skillnad från Galaxy Note 5 (som vi också avråder från att importera), men det betyder inte att det inte kan finnas många importera modeller även av den första, eftersom dess distribution redan har börjat utomlands.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 edge +: officiellt pris i Italien

Detta är fallet för de två versionerna som ingår i Gli Stockistis prislista (guld eller svart färg), som, till skillnad från den vanliga Europa-garantin, anges som världsomspännande distribution. Det betyder alltså att smarttelefonen kommer från ett land utanför EU, och detta kan vara ett ytterligare problem i direktassistansfasen från Samsung, så länge den inte också är i aktiveringsfasen.

Du kan fortfarande lita på garantin som tillhandahålls av butiken själv, baserat på dess villkor, men med tanke på att vi bara är i början av distributionen av S6 edge +, kanske tålamod kan vara ett bra råd.

Relaterade artiklar

Back to top button