Galaxy S6 Edge fotograferad live: första ledtrådar till operationen och TouchWiz

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy S6 Edge fotograferad live: första ledtrådar till operationen och TouchWiz

Svårt att skilja dem från baksidan, speciellt i ett inte alltför definierat foto som detta, men de som porträtteras ovan borde vara Galaxy S6 Edge Och Galaxy S6respektive till vänster och till höger.

Du kommer säkert att ha sett de många bilderna av den sistnämnda som vi publicerade mellan i går kväll och i morse, så vi kommer inte att uppehålla oss mycket vid designen, utan om programvaran, särskilt av Edge-modellen, tack vare bilden i slutet av artikeln.

LÄS ÄVEN: Här är alla appar som är förinstallerade i Galaxy S6

Galaxy S6 Edge verkar faktiskt inte ha en sidofält som liknar den man ser på Galaxy Note Edge, så mycket att hemmet är komplett med allt, docka ingår. Det är möjligt att de två böjda sidorna (den vänstra är knappt synlig) visar visst innehåll endast i vissa situationer: till exempel inuti ett fodral eller under användning av specifika appar, som kameran. Det verkar dock som att Samsung har omprövat typen av användning av den böjda delen av skärmen, och eftersom den som sågs på Note Edge inte hade övertygat oss fullt ut, tar vi denna förändring i hopp om det positiva.

En annan nyhet, den här gången tråkigare: TouchWiz-ikoner det är alltid dem. Vid det här laget vet vi inte vad som kommer att krävas för att övertyga Samsung att ändra dem, så mycket att vi börjar frukta att detta aldrig kommer att hända.

“Kranarna” verkar fortfarande öppna, och vem vet att innan söndag kommer inte andra bilder och information att avslöja alla nyheter om Galaxy S6 och S6 Edge.

Relaterade artiklar

Back to top button